Recommendations

Erg blij met de foto reportage voor m’n nieuwe website die Ingrid van me heeft gemaakt. Het ging bijna vanzelf en echt verrast met het resultaat want ik ben absoluut niet fotogeniek. Kijk zelf maar op marco@marcocreeert.nl

december 2020 – Marco de Boer, owner marcocreeert

studio-Ik heeft voor onze bedrijven, Kcalsport.nl & Ivass.nl, het logo en de huisstijl ontworpen. Deze worden nog steeds onderhouden d.m.v. fotografie, brochures en het vormgeven van les- en cursusmaterialen. De kracht is dat ze zich verdiept in wat wij willen en dit weet te vertalen in het juiste beeld.

november 2019 – Hanko Binnendijk, owner Kcalsport & Ivass

Voor ons BOAL klantevent zijn we (op aanbeveling van evenementenbureau Pegasus Events) met jou in contact gekomen. De kennismaking (telefonisch en per mail) gaf meteen veel vertrouwen. De link naar een aantal beelden om een indruk te geven over hoe je te werk gaat en wat voor foto’s we konden verwachten sloot heel goed aan bij onze wensen. Het was erg prettig dat je vooraf niet alleen informatie over het programma wilde, maar ook vroeg naar de doelstellingen van ons klantevent. Zo heb ik je ook zien acteren op het klantevent zelf: betrokken, creatief en met onze doelen helder voor ogen. Jouw leuke en mooie fotoreportage is een prachtige impressie van een geslaagde dag!

oktober 2019 – Rien den Ouden, Sales Support Manager, Boal

Ik vind het samenwerken met Ingrid een feestje. Ze heeft een creatieve blik op fotografie en maakt geweldige foto’s. Voor de nieuwe website van Hinova (mijn opdrachtgever) was ik op zoek naar mooie originele foto’s van het systeem en de collega’s. Dit heeft Ingrid geweldig gedaan. Het zijn stoere pure foto’s geworden. Ze luistert goed naar de ideeën van de opdrachtgever, denkt mee en is eerlijk over wat wel of niet goed en mooi zal zijn. Dat werkt erg goed met een mooi eindresultaat. Ik kijk nu al uit naar de volgende projecten.

december 2017 – Wendy Kerver, eigenaar BureauW

Als geboorte-kado wilden wij onze dochter en schoonzoon een bijzondere fotocollage aanbieden, but different!! Geen lieve Anne Geddes achtige shoot, maar wat steviger, wat grafischer, wat stoerder.  Ingrid heeft de gave goed te kunnen luisteren, mee te kunnen denken, te kunnen visualiseren en heeft het vermogen om onze wensen exact te vertalen wat we dan ook volledig terugzien in het eindproduct! Nogmaals, Ingrid, we zijn onder de indruk! Thanks!

oktober 2017 – Esther Perridon en Jan Diepeveen

Onze opdracht: maak een foto van 3 meter lang en 1,10 meter hoog voor ons kantoor met het thema ‘Rotterdam’. Het resultaat is geweldig! Het hele kantoor is zo veel positiever qua sfeer geworden en de kleuren passen goed bij het bedrijf. Iedere keer als ik de foto zie sta ik even stil, niet alleen om te bewonderen, maar ook om echt te kijken. Want iedere keer zie ik weer iets nieuws. Dank je wel Ingrid voor deze super foto!

mei 2017 – Corrie Roessen, Projectmanager – Sator Holding

Ik heb meerdere keren met Ingrid samen gewerkt en onder andere samen een fantastisch boek mogen maken. Zij heeft onze stedenbouwkundige plannen prachtig in beeld gebracht en samengevoegd tot een waardevol boek. Als persoon en als professional is Ingrid heel fijn om mee te werken.

augustus 2015 – Jeroen Goes – Wissing ruimtelijk denkers

Ik heb vele malen met plezier samengewerkt met Ingrid, wanneer wij creatieve inzet te kort komen. Door haar ervaring en inzicht kan ze met een juiste briefing volledig stand-alone aan de slag en komt terug met een geweldig resultaat. Fijn om mensen als Ingrid in de buurt te hebben en om samen aan projecten te werken.

juli 2012 – Yaron Loman – coach, consultant groei & innovatie en ondernemer

Ingrid and I go a long way back. Ingrid is a high skilled photographer and designer. She has managed to combine these two skills in a very professional and creative way. Always there for a quick and high quality solution. Reliable. Original. Very nice to work with.

 juli 2012 – Circe Penning de Vries – Graphic Design and Interior Design Professional, Typographic Specialist, Exhibition Design Specialist

Great working together with Ingrid. She manages to visualize the ideas and concepts I come up with in a very clear and clever way. Ingrid knows all about the creative and technical aspects and combines this in excellent result! Pixel perfect … Always a pleasure working together.

augustus 2012 – Marc ter Horst – Creative Director